Lamborghini probeert het tuners moeilijk te maken

Door carbon goodies te introduceren op de Urus denkt Lamborghini een volwaardig alternatief te kunnen bieden.

Vroegâh verkocht een automerk enkel modellen en kon je, als je geluk had, er een paraplu bij krijgen van dat merk. Tegenwoordig is dat wel anders. Autobedrijven die zich bezighouden met het personaliseren van je heilige koe komen al s paddestoelen uit de grond. En natuurlijk willen automerken die bedrijven een stapje voor zijn. Bijvoorbeeld met het aanbieden van beschermfolie, maar ook accessoires voor de auto.

In dat kader introduceert Lamborghini een reeks carbon accessoires voor de Urus. Het is natuurlijk de hoop van de Italiaanse autofabrikant dat je voor de goodies van het merk kiest en niet voor spulletjes van derde partijen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *