Opel Vivaro op waterstof is oplossing EV-rijden

Als je elektrisch gaat rijden, dan is zo’n Opel Vivaro op waterstof de ideale oplossing.

Ondanks dat het autonieuws vol staat met elektirsche auto’s, is het aandeel EV’s op de wegen niet zo groot. Sterker nog, het aandeel verkochte EV’s is bijzonder laag. Daar zijn natuurlijk veel redenen voor. En nee, het is niet om dat honderduizenden mensen het liefst een achterwielaangedreven auto met atmosferische twaalfcilinder en handbak wensen.

In heel veel gevallen zijn elektrische auto’s behept met een paar nadelen zoals actieradius (te kort), gewicht (te hoog) en laadtijd (te lang). Ja, we weten dat een nieuwe Tesla Model S Plaid+ de oplossing is voor bijna al deze problemen. Maar voor sommige fabrikanten is het alsnog nodig om verder te kijken dan enkel en alleen de Battery Electric Vechle. De nadelen van een EV komen voornamelijk door de accu’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *